Köpvillkor & Information

Beställning
Varje beställning är bindande. Alla priser är angivna i SEK och är inklusive 25% svensk moms.

Text
Vi förbehåller oss rätten att neka tryck av produkter vars innehåll kan tolkas som exempelvis våld, pornografi eller annat sexuellt material, rasism eller andra diskriminerande budskap.

Kunduppgifter 
OLoJO Hundprylar är ansvariga för de uppgifter du lämnar till oss. Vi använder dina uppgifter för att vi ska kunna fullgöra vad vi utlovat samt ge dig god service. Du har enligt dataskyddsförordningen (GDPR) rätt att få ut de uppgifter vi har registrerat om dig. Du har rätt att vid felaktig, ofullständig eller irrelvant information få den rättad eller raderad. Kontakta oss om du har några vidare funderingar så kommer vi att hjälpa dig.

Frakt & leveranser
Fast fraktkostnad från 15:-. Vår leveranstid varierar, vid ändrade leveranstider ser du det högst upp på sidan. Normal leveranstid 3-5 arbetsdagar. Alla beställningar kickas med PostNord varubrev.

Om din beställning mot förmodan skulle försvinna under postens hantering ersätter vi produkterna med nya, detta efter vi har utrett vad som kan ha gått snett. Räkna med en hanteringstid på 14 dagar. Vi krediterar ej produkter som försvinner eller skadas hos posten.

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera dina varor inom 14 dagar efter att du mottagit din order. Det du returnerar ska vara oanvänt och felfritt vilket du ansvarar över, emballera väl. Du betalar själv för returportot. Kontrollera om eventuella skador har skett under leveransen till dig, informera oss om detta innan retur sker.

Ångerrätten gäller ej produkter som är specialgjorda till dig personligen, i vissa enskilda fall kan bytesrätt gälla.

Då de flesta produkter på OLoJO Hundprylar tillverkas efter beställning är det viktigt att du informerar oss så detaljerat som möjligt hur du önskar din produkt innan den börjar att produceras. Ändringar i efterhand görs ej och ångerrätten gäller inte heller!

Reklamationer
Om din produkt på något sätt är skadad eller felproducerad ska du genast kontakta oss över mail för att göra en reklamation, bifoga alltid foto som underlag för skadan/felproduceringen. 

Ej uthämtat paket hos ombud 
Om du ej hämtat ut ditt paket hos ombud (ligger ca 14 dagar) och det går i retur till oss kan vi skicka det igenom mot en ny portokostnad (59 kr). Om du ej vill att vi skickar paketet på nytt kommer vi att debitera dig med 250 kr för att täcka kostnader som tillkommit för oss så som porto, hantering, administration samt materialkostnader.

Produktbilder
Färgerna på produktbilderna kan skilja sig i färg från dator och verklighet. Alla dataskärmar har olika upplösning och färgåtergivning vilket gör att det är omöjligt att få den exakta färg som visas på skärmen.

Vi reserverar för eventuella tryckfel samt att produktbilder kan skilja sig en del i färg från färdig produkt.

OLoJO Hundprylar innehar F-skattsedel. Organisationsnummer: 530323-4867