Dags att börja jobba igen!

Dags att börja jobba igen!

Hej igen!

Semesterresan gick till Öland, där vi inte hade semester... Sedan vidare till Kivik för att kolla in sevärdheter som Stenshuvud, Mandlemanns ägor, Kiviks musteri och Chokladfabriken. Skåne var allt annat än platt, höga höjder och djupa dalar...

Musteriet var intressant, där fanns fantastiska äppleodlingar och en avdelning med massvis olika äpplesorter, enormt stora äpplen, dessutom hängande i träden.
jag var helt tagen av avdelningen med spaljerade träd. Åh, vad jag skulle vilja lära mig det!

Men som sagt, semestern är slut och nu ska man återgå till det normala igen. Sommaren var hektisk så nu har Roger även börjat hjälpa mig att sy vissa av produkterna.

Jag har lovat att sätta igång med koppelreflexerna, så sidan för beställningar har öppnats igen. På grund av elpriserna kommer jag inte att trycka varje dag då pressen drar mycket el. Jag samlar ihop några åt gången. Tror ändå inte att någon ska behöva vänta mer än en vecka som max.

Ha en fin höst och välkomna till shopen igen!

Anki och Roger

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.