26 maj
Nu var det dags igen. Klådan ökar betydligt. 

27 maj
Ena örat är ilsket rött på insidan men även på utsidan och bak mot huvudet. Hon kliar betydligt oftare än hon brukar. Jag behandlade alla utslag med Betnovat så klådan dämpades lite.
Det har regnat nästan varje dag så jag undrar om fukten kan ställa till det mer. Hon går ju i vår inhägnade trädgård och gräset är blött. Eller kan det vara att man börjat klippa gräset... eller är det något som hon ätit... Jag är så glad att jag kontaktade VetaDerm. Jag vet att jag kommer att få svar och hjälp. Vi ska ju snart ner och hämta hennes beställda Immucept och då bokar vi in ett besök också. 
Skrev idag till Robert på Veta Derm för att höra vad han tycker att vi ska göra.

Trots klådan så var hon på sin Nosework-kurs.. Små avbrott för att klia men hon var ändå rätt motiverad. Bilsök var spännande!

28 maj
Kom på att jag glömde skicka hennes klådschema så jag ska fixa det nu. Om du som läser vill ha ett klådschema som inkluderar mediciner så kan du skriva till olojohund@telia.com så skickar jag det till dig.