I torsdags passade vi på att ta en tur till VetaDerm, i Kungsbacka. Hade ett annat ärende så jag ringde och bokade tid, det var ändå dags för koll. det är 13,5 mil så det är fint att kunna kombinera.

Robert konstaterade att hon fortfarande har bakterier i sina sår så hon ska badas i specialschampot en gång i veckan. Däremellan ska hon ha desinfektionsmedel på ställena där hennes knottror uppträder, dvs hela ryggen. I övrigt är hon fin. Om två veckor ska vi prova att halvera dosen med Medrol. Om detta fungerar finns det en plan på att göra en foderprovokation om en månad. Håller alla tummar! Skulle vara skönt att få veta om hon har allergi mot något foder eller om det bara är omgivningsfaktorer det beror på.

Passade på att beställa ett intyg som ska skickas till SKK. Efter alla problem med Agnes så kan hon naturligtvis inte gå i avel, som var tänkt. Nu tänker jag ta ut halva livvärdet på henne. Bättre att använda till alla kostnader vi har på henne nu. Jag har hämtat ett underlag på SKK som ska skickas in tillsammans med veterinärens intyg på risk för ärftlighet och hennes stamtavla i original. Sedan ska försäkringsbolaget ha uppgiften om att hon stängts av för avel och efter det kommer jag att få denna ynkliga summa, dvs halva inköpspriset. Vad jag förlorar i intäkter på att inte kunna ha henne i avel är en helt annan sak. Men absolut värst är sorgen att inte få uppleva en valpkull igen. Det får mig att gråta, bara jag tänker på det. Är så otroligt ledsen.

  :'(