<

Agnes fick sin spruta med Immucept den 12/5. Det går bara bättre för varje gång, det gäller mig som har lite sprutfobi  :o Agnes väntar bara att jag ska bli klar så hon får en portion godis. Lilla duktiga tjejen...

Kontaktade sedan Robert på VetaDerm. Vi hade tidigare kommit överens om att sätta ut Ciklosporinet (Medrol) en dag i veckan. Tanken var att ta bort en dag till men vi väntar till augusti för nu börjar bergsyran dyka upp i stora mängder runt alla dikeskanter och den tål hon inte.

Redan dagen efter samtalet så började det klia mer på henne. Vet inte om det var Immucept eller om det var bergsyras som gjorde detta. Ett par små utslag dök upp men jag baddade med Betnovat, som tidigare, så det försvann igen.

Behandlingen är nu bad en gång i veckan med DouxoS3 schampo, badda ryggen med DouxoS3 mousse, en gång i veckan, mellan baden, då får hon också några droppar Betnovat i öronen. Sedan får hon Medrol 6 dagar i veckan. Nya bölder baddas med Betnovat när de dyker upp. Spruta med Immucept en gång var 30:e dag.

Med detta är hon nästan helt symptomfri. Lite lätt klåda någon gång emellanåt bara. Nu får vi se hur hon fixar sommaren!