Nu har det gått en dryg vecka sedan vi ökade kortisondosen. Redan efter två dagar så märktes skillnad på klådan. Jag satte också Betnovat på de kliande fläckarna och de förslag jag fick verkar ha gett bra resultat. Idag ska jag meddela veterinären hur det gått hittills. 

Man blir så ledsen när man ser hur det blev med denna lilla fina hund som jag hoppades så mycket på.

Hade allt varit som jag hoppades och trodde så hade hon haft en valpkull nu. Det kommer varken hon eller vi att få uppleva. Ibland vill jag bara gråta.  :'( 

Agnes är i alla fall en glad och pigg hund. Hon är busig och påhittig. Väldigt dominant, mot de tre andra. 

OLoJO Anki
När det gäller min lilla firma så får jag numera någon beställning per dag. Inte särskilt mycket men jag levererar istället snabbt. Hoppas på några beställningar till innan jul. Oktober var den bästa månaden men det var tufft att hinna med samtidigt som vi fortfarande höll på med renoveringen.

 

Fina lilla Agnes för ett drygt år sedan. 


 Lilla Agnes idag, stor skillnad på pälsen. Måste klippa henne då hon har SCS och det gör att hon får mer klåda när man trimmar henne.