Håller alla tummar för att nertrappningen av kortisonet ska fungera. Vi bytte den 11 december från Prednisolon 5 mg till Medrol 4 mg och ska ge !/2 morgon och kväll, varannan dag.

Vet inte om jag skrivit vilka mediciner hon har. Lägger in en bild på mediciner, behandling och reaktioner igen. Om du också vill ha min fil på behandlingsplanen så kan du kontakta mig på mailen. Jag skickar tillbaka en fil till dig, om du vill. Den täcker ett helt år och är utskrivbar. Kan du inte hantera Excel så får du den utan att medicinerna är inlagda, alla har olika och de byts ju emellanåt.

Jag kan kontaktas på olojohund@telia.com

 

OLoJO Anki
Syr fortfarande en del beställningar och jobbar så snabbt jag kan för de ska hinna fram innan jul. Många vill ge reflexer i julklapp och jag tycker att det är en smart idé. Dessutom är mina reflexer personliga och dessutom billiga!

Har utökat med ännu fler raser och dessutom uppdaterat vissa av dem. Har fått använda bilder från ett par hemsidor och det är jag så oerhört tacksam för. Fina bilder på uppställda hundar men även hundar i rörelse. De är lite svårare att få till men sååå kul! Behöver städa men prioriterar andra saker... hmmm... 8-)  :-D  <3