Idag har hon börjat klia sig mer än tidigare. Nu har området flyttat sig lite och finns bakom frambenet på ena sida och strax framför bakbenet på den andra. Men emellan klåd-attackerna så mår hon superfint.

Jag vet ju att de andra medicinerna Cyklosporinet tex, tar upp till 5 månader att få effekt på, enligt veterinären. Vaccinet kan ta upp till ett år.

Kortisonet är nu nere på en halv tablett varannan dag. Det kan vara orsaken till den ökande klådan. Tänker vänta till i morgon och se hur det utvecklar sig. Blir det värre får jag kontakta veterinären igen. Detta kan ju vara följden av att hon gått på kortison så länge. Idag är det dags för bad igen.

Det var kul att se hur många som skrev till mig för att få min behandlingsplanering som jag la ut på sidan för "Allergiska hundar" på Facebook. Det verkar vara fler än jag som har problem att komma ihåg allt man ska göra med de små liven.