Ja, nu sitter jag här igen! Huvudet fullt av ideér. Fixade till lite nytt och har mer på gång.

Tänkte också på det där att det snart är jul. Jag brukar aldrig skicka julkort, slutade för många år sedan. 

Kom på en lite idé runt det där. Eftersom man inte kan träffas på samma sätt som tidigare så tänkte jag lägga upp en ny grej på hemsidan. 

"Skicka julkuvert" det innebär att man beställer något, kanske en lite reflex. Sedan betalar man den och portot. Skriver en hälsningsfras och adressen på mottagaren av "julkuvertet" och skickar till mig. Hälsningsfrasen skriver jag ut på papper med en julbild och skickar direkt till mottagaren.

Ja, det var min nya idé! Sedan har jag tre nya reflexer, nu till kattälskare!

Kan också rapportera att Agnes mår fin och att hennes klåda minskat. Det känns fint! Får se hur det går när vi börjar minska på hennes kortison, nästa vecka.