Jaha, nu är det bara en dryg månad kvar till jul! Den här julen blir inte alls som tidigare men om man passar sig så får man kanske finnas kvar till nästa jul. Det är kallt ute idag. Det ljusnar sent och mörknar tidigt så jag är så oerhört glad att vi har vårt nya uterum, även om det är litet. Både hundarna och jag älska uterummet. Fortfarande är det lite kvar att göra men det går framåt.

När det gäller Agnes så har vi börjat dra ned hennes kortison och än så länge fungerar det. I tre dagar har vi badat henne en gång om dagen med specialschampo. Klådan verkar ha minskat lite. 

När det gäller mina produkter, OLoJO, så har jag några nyheter på gång. Jag har mer idéer än tid, tror jag. Men det är så kul att utveckla nytt. Har precis lagt några grejor på hemsidan och får se om det finns intresse men annars har jag andra alternativ nu... sååå kul!    :-D  
 
Mina små hundar på reflexband... Otis, Izzy, Kleo och Agnes.